Dom > o nama

DengFeng D.o.o. je privatno preduzeće formiran u 2009 godini, specijalizovana za dizajn i proizvodnju širok spektar opremu za konverziju pomocno osvjetljenje sveobuhvatne koja uključuje razne LED opremu i uređaje.

U kompaniji skoncentrisano je na promociju svojih proizvoda putem OEM kupci i kada je to potrebno pruža rada i materijala da izvrši modifikacija rada, čime se obezbeđuje da opremu za konverziju uvršteni su pravilno u skladu sa odgovarajućim standardima Evropske, Australije, Amerike i Britanci.

Smo zaposliti preko 100 lokalno osoblje i ponosni na naš nivo zadovoljstva odličan dostavu. Većina naših proizvoda su poslati na osnovu Dostava sledećeg dana, normalno bilo kojim redom primio pre podne ćemo poslati za dostavu narednog dana, put naveden na dodatnih troškova.

Dengfengand #39; s iskusili usluga inženjera omogućio je iskusan, tehnička i #39; na siteand #39; usluga. Moduli proizvedeni i/ili baterija paketi isporučio u potpunosti zagarantovana.

Se preselili da proizvodnja po meri 3300 kvadratnom metru danas, naši kupci su sada imali koristi od povećanja kapaciteta i efikasnosti koristila ova investicija.