Dom > Znanje > Sadržaj

Aplikacija lake penetracije u položenom osvetljenje

Jul 28, 2015

Svetlo svetla, osvetljenje je instaliran u unutrašnjost zgrade, kroz prozore ili staklo zavese zid, formiranje zakrpe svetlosti koja emituje površinama ili svetle, gledam izvana noću efekat je osoben, življe nego da uniformu zračenje reflektore, i ima tu prednost da sačuvate, lako održavanje.


Lagano pale u određene prakse, postoje dve, nijedna nije instalirana unutar prozirni osvjetljenje, ali koristiti zatvoreni svetla, svetlosti noci, otkrivajući spolja, svetlo u predstavi većina svetlo osvetljenje u takvom slučaju;


Drugi objekti prenosa unutar sobe specijalno, i postavi u staklene zidove zavesa, kolonade, prohodna strukture ili balkon umetnosti i drugim segmentima.


Unutrašnje rasvete može instalirati iznad ili ispod prozora i horizontalno i vertikalno sa svake strane prozora, određuju prema zahtevima za dizajn.

Ima mnogo primera ove vrste osvetljenje u inostranstvu, kao što su National Bank of Chicago, Sjedinjene Države Colorado Denver finansijske zgradu, Ajfelov toranj u Parizu i tako jedinstvena. Shanghai vlada 2001 godine, je jedna od deset stvari unutar svetlosti inženjering, Šangaju noć lepљa i veselije.

"U svjetlu" ideja, neki arhitektonski komade i osvetljenje su veoma dobri zajedno da formiraju "laka komedija", ili "svetlo skulptura", možete da postignete vrlo dobra uloga da uveliиamo okolinu.