Dom > Znanje > Sadržaj

Trenutni problemi od vatre pomocno osvjetljenje

Jul 28, 2015

Pomocno osvjetljenje vatra je vatra evakuaciju i vatrogasna objekata, vatra ljudi su brzo evakuisani i vatrogasci, ušao je u zgradu spasavanje od vatre je izuzetno važnu ulogu u okviru. Ali u svakodnevne vatrogasnu inspekciju našao, jedinica vatru pomocno osvjetljenje dizajna, odabir, instalaciju i upotrebu, postoje mnogi problemi, otpusti hitne osvetljenje u kritičnom trenutku dospeća ulogu.

Prvo, trenutni problemi vatru pomocno osvjetljenje aplikacije.


1, nepravilno selekciju.


Neke jedinice će otpustiti pomocno osvjetljenje i civilnog hitne svetla zbuniti, dokle god svetlo za hitne slučajeve, u redu, nisam razumeo državne vatru Šifra zahteve za vatru pomocno osvjetljenje, umesto da bez kvaliteta proizvoda za nacionalnu vatru testiranje centar kvalifikovan, sa ili bez proizvođači licencu za proizvodnju proizvoda.


2, pravilno podešen na krajevima.


Lokacija instalacije pomocno osvjetljenje vatru, razmak i visinu, su u nacionalnu vatru Šifra zahteve, ali u stvarni instalacije, dizajn jedinice na zahtev za dizajn, i upotrebu nije instaliran po zahtevima punim, rezultira vatru pomocno osvjetljenje instalaciju rupe.


3, podesite broj nedostataka.


Mnogi korisnici često jednostrano traganje za ekonomsku korist, ignorišući sigurnost, otpusti pomocno osvjetljenje na setu, previše, a čak i neke jedinice su i dalje prazna, čak i postavljanje vatra pomocno osvjetljenje mesto, količina ne može garantovati.


4, nepravilno održavanje.


Pomocno osvjetljenje opremu u dobrom stanju uvek nezadovoljavajući, često mogu video koristeći jedinicu bez prekidanja veze napajanje za pomocno osvjetljenje ili oštećenja osvetljenje je ne poprave, za održavanje ili nedostatka znanja čini održavanje luminaires za pomocno osvjetljenje ne napreduje prilikom gubitka