Dom > Novosti > Sadržaj

Inovacija je imperativ Kina osvetljenje kapital, trudeći se da nadogradite

Jul 28, 2015

Imperativ je osvetljenje industrijski nadogradnja inovacija


U delti Pearl River Zhongshan industrijskih klastera ekonomija je drvo lako prepoznatljivo. U 2007 godini, industrijska proizvodnja Zhongshan broju više od gradske ukupna industrijska proizvodnja vrednost od 70% jata.


Brojne industrijske klastere u Zhongshan u industriji osvetljenje je za glavne tradicionalne industrije, Zhongshan, poznat i kao "Kina osvetljenje glavnom gradu". Većina klasteri po industriji osvetljenje, guzhen grad, lokalna preduzeća osvetljenja, više od 5 000 preduzeća, koja zapošljavaju više od 100 000 ljudi, podesite razmeru do 16 milijardi juana.


Međutim, osvetljenje proizvodnje, osvetljenje proizvoda, je u prošlosti bio industrije, tehnoloških sadržaja i dodatne vrednosti proizvoda nisu visoke, modernizaciju industrijskih klastera je vrlo hitno. Pomoćnik sekretara Zhongshan opštinskog odbora Lija Qihong, gradonačelnik rekao je novinarima: "Zhongshan je inovacija u jedinog pilota grad industrijskih klastera u provinciji Guangdong. Prethodni administrativni grad za raspored industrijskih klastera ima za podršku velikog biznisa i dugo industralizacija odlikuje Vrednosnog lanca. Kao led rasvjeta inovacija industrijski klaster nadogradnja 'pionirski' oblast, guzhen osvetljenje industrija mora da poboljša brend lanac efekata, tehnologija saveze, regionalni brendovi, industrija koji podržavaju punu inovacija centre, distributivnih centara i druge nadogradnje da postane više uticajnih i konkurentne industrijske jezgra. ”


"Dolazak na finansijsku krizu, uticala na puno Sektor nekretnina, guzhen je osvetljenje takođe, patio je pomalo uticaj, ubrzati nadogradnje i inovativnost i jačanja njihove konkurentnosti." Zhongshan guzhen grada rekao je zamenik gradonačelnika Wei Hongrui.