Dom > Novosti > Sadržaj

LED rasveta poslovne prilike 4 zgrade

Jul 28, 2015

Zgrada tipovi su obično vrlo mnogo, ali u osnovi pripadaju vladi poslovne zgrade, komercijalni poslovne zgrade, niskih stambenih zgrada i četiri vrste poslovnih zgrada u proizvodnoj hali.

, Zgradu vlade da vode računa o takve građevine vodio vrt svetla, uglavnom umetničkog izražavanja je svečanu atmosfere, lagano i jasno moralne teme da biste istakli imidž vlade senke, tako da ne mogu biti svetlo i fensi osvetljenje tehnike pomoću osvetljenje lak visokog sjaja za isticanje noć za skladištenje energije i arhitektonske karakteristike zgrade. Ako vladine zgrade sa obe strane cigla spoljne zidove na lagan reflectance je veća, zbog toga, velike snage Osvetlenjem osvetljenje odražavaju zgradu visinu i širinu za dizajn stakla zavesa zida u mesto ispod kolone usko-ugao Osvetlenjem kolona strukture jasno ulazna vrata izražena, sredinu treba da upotrebljava veći Svetlina njeno stanovništvo. Kako pluta u staklo kuća biti postavljen na vrhu uski ugao snažne reflektore, projektujući zid objave i nacionalni simbol, isticanje imidž vladinih zgrada. Krov opreme a ne širinu od različitih boja temperatura lagano reflektorom, isticanje Skajlajn krov.

Drugo, komercijalni zgradi za velikih komercijalnih zgrada obično glavno telo podeljena na: glavna zgrada aneksa i suknje _ većinu na podijum je vrlo širok, pa koristeći Enterprise CI imidž, zeleni horizontalne linije, izraziti široki proces izgradnje glavne zgrade m lateralni mase zgrade je najbolji Windows objavi informaciju. Stoga, u glavnu zgradu i aneks zgrade na zidovima cela fasada dizajn LED digitalni cev sa bogatim sadržajima, izražavajući ekonomske snage i visoke polaznu tačku. Za vlade i kompanije da biste kreirali administrativni. i objavljivanje platforma za poslovne informacije. Obilje informacija i visoka tehnologija imidž koji odgovara na prirodu operacije poslovanja klijenata je u skladu sa slikom ka velikom gradu.