Dom > Novosti > Sadržaj

LED rasvjeta proizvoda na tržištu Japana

Jul 28, 2015

Prvo, osvetljenje Japan LED za certifikaciju standarda


Prema Te informacije o istraživanju, Japan tamo je nema zvanične LED rasveta proizvod sigurnosne standarde i za certifikaciju. Japan El. lampu asocijacija proizvođača je spremna Japan industrijski standard (JIS) za LED lampi sigurnost specifikacije od originalnih podataka, ali ovo će biti odobren samo do iduće godine. U ovom trenutku, niska cena LED svetlo zauzeli celu tržišta, uvođenje standarda za LED osvetljenje je neminovan, inostrane kompanije sada želite da unesete Japan tržištu mogu da upućuju na sledeća dva standarda za certifikaciju.


1, JIS za certifikaciju (Japan industrijske standarde)


JIS certifikata je nacionalni, industrijski, standardni zakone i prepoznao, dobrovoljne standarde. JIS autoriteta za standarde za merenje metoda treba provjeriti na modelu broj "," dimenzije "," funkcije "i" sigurnost aspekte proizvoda. Kada proizvod je kvaliteta u skladu sa standardima JIS za obezbjeđenje kvaliteta, možete nesmetano sprovesti u Japanu tržištu. Preko bare tržišta ukupno 12 zemalja i regiona sada koristi JIS autoriteta za standardni: Koreja, Severna Koreja, kineski Tajvan, Kine, Indonezije, na Filipinima, Mijanmar, Tajland, i Vijetnam, i Malezije, i Indiju i Meksiko.


2, sekcija za certifikaciju


Hteo da unesete tržištu Japana elektro kompanija, sigurnost sekcija je obavezna certifikacije. Sekcija ima 2 vrste maraka za certifikaciju: sekcija dijamant za certifikaciju Marka (obavezno) koji je korišćen za navedeni proizvod, sekcija krug maraka (volonter) se koristi za sertifikaciju proizvoda koji nije naveden. I ova sertifikacija jedino Japan preuzeti odgovornost proizvođača ili uvoznika, a ne stranih proizvođača, u Japanu veoma stroga sertifikacija i ima visoku reputaciju.