Dom > Novosti > Sadržaj

Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi biljka je završena

May 14, 2019

QQ图片20190505103247


Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi Plant je završen. Nova tvornica nosi ime Dengfeng Technology (Jiangxi) Co., Ltd.


Jiangxi Dengfeng se nalazi u okrugu Quannan, Južna Kina. U blizini je provincija Guangdong. Saobraćaj je razvijen i potrebno je samo 4 sata vožnje od Quannana do Shenzhen. Udaljenost je oko 300km. U budućnosti će biti željeznica velike brzine koja će ga povezati sa Šenženom. Stoga je budućnost Jiangxi Dengfeng veoma važna proizvodna baza za cijelo poduzeće na vrhu.


Nova fabrika ima samostalnu industrijsku zgradu površine preko 10.000 kvadratnih metara. Ima radionice za hitnu rasvjetu i proizvodnju energije u hitnim slučajevima, radionice za precizno štancanje metala, radionice za proizvodnju mašina za precizno brizganje, automatske radionice za elektrostatičko raspršivanje i proizvodnju površinske i precizne elektronike.


U budućnosti, proizvodna baza će proizvesti više od 200 miliona juana proizvoda godišnje za Dengfeng. U isto vrijeme, on će dodati najmanje 100 radnih mjesta u lokalnom području.