Dom > Novosti > Sadržaj

Toplotna provodljivost visoke energije dovela je prvo najlon

Jul 28, 2015

Lampa rashladnim sistemima koriste aluminijum kao materijal. Zbog niska Toplotna provodljivost od plastike rade ne upoznaj hlađenja zahteve, nije moguće koristiti u oblasti termalni LED. Nedavno, kompaniji DSM pokrenula je novu vrstu Provodni plastika, drћi na osnovu glavne prednosti plastičnih materijala, povećanje koeficijenta termičke provodljivosti, termalni koeficijent provodljivosti plastike 10-50.

Pod zajedničkim naporima Philips i DSM, Philips MASTERLEDMR16 nova svetla je postala prva aplikacija na svetu od velike snage LED, oklopa aluminijum je zamenjena sa Toplotna provodljivost od plastične StanylTC. Stanyl poboljšati fleksibilnost pri dizajniranju i dugotrajnost proizvoda, kao i smanjenje težine proizvoda i mnoge druge prednosti. Održivost budućeg rješenja primeniće se na Philips LED lampe seriji u celini.

Philips MASTERLEDMR16 je 4 watt LED lampa može da zameni prevladava nisko-naponske halogen lampe. Njena svetlost izlaz sa 20 Watt halogen MR16 lampe, stoga je najvažnija prednost je da to može da spasi energije do 80 i 40 puta duže od halogen lampe rokom trajanja.

Metalnih materijala kao termalni sistemi tehnologija je relativno zrela, ali i dalje postoje neke manjkavosti, metalni plastične Toplotna provodljivost materijala ima niz prednosti, kao što su niska težina, više zaštite životne sredine i sigurnosti, poboljšani dizajn slobodu, lako obrade, veća efikasnost, pokrenuli sistem, i tako dalje.