Dom > Novosti > Sadržaj

Toplotna provodljivost visoke energije dovela je prvo najlon

Lampa rashladnim sistemima koriste aluminijum kao materijal. Zbog niska Toplotna provodljivost od plastike rade ne upoznaj hlađenja zahteve, nije moguće koristiti u oblasti termalni LED. Nedavno, kompaniji DSM pokrenula je novu vrstu Provodni plastika, drћi na osnovu glavne prednosti plastičnih materijala, povećanje koeficijenta termičke provodljivosti, termalni koeficijent provodljivosti plastike 10-50.

Pod zajedničkim naporima Philips i DSM, Philips MASTERLEDMR16 nova svetla je postala prva aplikacija na svetu od velike snage LED, oklopa aluminijum je zamenjena sa Toplotna provodljivost od plastične StanylTC. Stanyl poboljšati fleksibilnost pri dizajniranju i dugotrajnost proizvoda, kao i smanjenje težine proizvoda i mnoge druge prednosti. Održivost budućeg rješenja primeniće se na Philips LED lampe seriji u celini.

Philips MASTERLEDMR16 je 4 watt LED lampa može da zameni prevladava nisko-naponske halogen lampe. Njena svetlost izlaz sa 20 Watt halogen MR16 lampe, stoga je najvažnija prednost je da to može da spasi energije do 80 i 40 puta duže od halogen lampe rokom trajanja.

Metalnih materijala kao termalni sistemi tehnologija je relativno zrela, ali i dalje postoje neke manjkavosti, metalni plastične Toplotna provodljivost materijala ima niz prednosti, kao što su niska težina, više zaštite životne sredine i sigurnosti, poboljšani dizajn slobodu, lako obrade, veća efikasnost, pokrenuli sistem, i tako dalje.